Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям разход на ГАЗ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
    На тая студ и с чисто нов термостат да е,няма да качи повече от 80-85 градуса!През лятото и по баир с климатика може да доближи,но не и да подмине 90 градуса.
    ми той работи на 83 градуса
    така или иначе в тоя студ ме съмнява да се качи повече от 80

Първоначално публикувано от guvech Покажи съобщение
    абе я и аз да се включа неподготвен,да не отварям нова тема. карам дизелка 2.5. термостата ми е довиждане,но не ми се дават 70 лв. и все пак ако го сменя дали ще свали разхода? сега е около 9-10 градско... с кашона отпред не качвам повече от 70 градуса
    термостат става от 3.0в6 сменя му се сегмента вътре и двата работят на 83 градуса и струва доста по малко от този на 2.5 дизел
    sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
    155 2.0 16V ....евридейката
    ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
    ex. 155 1.8 8V

Comment

Здравеите , и аз като вас си джиткам с на баба ми фарчилото 164тс.2000-незнам коя година като я купих беше с стария талон 1990 прехвърлия и когато погледнах пише89 но това не ме притеснява,карам я на бензин харчи около 10л градско бургас не ми бачкат ниските обороти,мембраните за за смяна изкам съвет да я правя ли на газ,тя е собикновено газово но съм я карал извън градско на гас варвеше като подивела не дава да пипна педала не че на бензин не бега ама маи има разлика с газтаи друго да питам гледа че говорите за темперетурата моита лятото минава 90 на сфетофаритено зимата си държи 90 нотмално ли е да минава 90градуса перката се включва некаде малко преди100градуса момчето дето я взех ме предопреди и каза да не се коркам била с нов термостат а стария е в багажника даите съвет нормално ли е

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Здравеите , и аз като вас си джиткам с на баба ми фарчилото 164тс.2000-незнам коя година като я купих беше с стария талон 1990 прехвърлия и когато погледнах пише89 но това не ме притеснява,карам я на бензин харчи около 10л градско бургас не ми бачкат ниските обороти,мембраните за за смяна изкам съвет да я правя ли на газ,тя е собикновено газово но съм я карал извън градско на гас варвеше като подивела не дава да пипна педала не че на бензин не бега ама маи има разлика с газтаи друго да питам гледа че говорите за темперетурата моита лятото минава 90 на сфетофаритено зимата си държи 90 нотмално ли е да минава 90градуса перката се включва некаде малко преди100градуса момчето дето я взех ме предопреди и каза да не се коркам била с нов термостат а стария е в багажника даите съвет нормално ли е

Comment

Няма от какво да се плашиш .Сменяй мембраните и карай смело .
        Този мотор не му пречи и да е на обикновена газова уредба . Аз съм по същата схема и никакви проблеми на газ .
        Температурите - това са си нормалните .
        90 градуса нормална температура и малко под 100 когато включва перката - просто датчика това му е работната температура на която стартира перката на радиатора .

Ииии не е на баба ти фърчилото а е на дядо кораба
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

МЕРСИ.ТЪРСЯ

Comment

Working...
          X